Fysiovalmennus

Nainen – kokonaisvaltaista hyvinvointia sinulle!

 • Haluatko palata synnytyksen jälkeen liikunnan pariin turvallisesti ja yksilölliset ominaisuudet huomioon ottaen, mutta et tiedä, mistä aloittaisit?
 • Kaipaatko liikunnan tuottamaa hyvää ja energistä oloa, mutta kipu aiheuttaa haasteita liikkumiselle ja liikunnasta nauttimiselle?
 • Mitä jos voisit samanaikaisesti olla kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva nainen ja äiti sekä rakastava kumppani?
 • Kuulostaako omasta hyvinvoinnista huolehtiminen yhdistettynä työ- ja perhearkeen sekä parisuhteeseen mahdottomalta?

Fysiovalmennus on sinulle, joka haluat saavuttaa pysyvästi ja turvallisesti liikunnallisen elämäntavan. Valmennuksesta saat selkeät ja yksilölliset askelmerkit kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä varmuuden siihen, kuinka ylläpitää fyysisesti aktiivista elämäntapaa elämän erilaisissa tilanteissa, kuten kiireisen vauvaperhearjen keskellä.

ja sovitaan veloitukseton 30 minuutin etätapaaminen, jossa tutustumme toisiimme ja keskustelemme tarkemmin tilanteestasi sekä siitä, olisiko tämä valmennus sinua varten. Tapaaminen ei velvoita ostoon.

kokonaisvaltaista hyvinvointia

Olet ehkä jo kokeillut superdieetit ja verkkovalmennukset,
mutta niiden ratkaisuja on ollut haastava yhdistää kiireiseen työ- ja perhearkeen.
Lisäksi tulokset ovat olleet vain hetkellisiä.

Kuulostaako jokin näistä tutulta?

 • Verkko on täynnä neuvoja ja ohjeita, mutta oikeiden ja tavoitetta eteenpäin vievien harjoitteiden valitseminen on vaikeaa.
 • Harjoittelu ei tuota tulosta tai saavutetut tulokset junnaavat paikallaan.
 • Kipu syö motivaatiota.
 • Harjoittelua on vaikea yhdistää lapsiperhearkeen.
 • Minulla ei ole riittävästi aikaa liikunnan harrastamiselle.
 • Olen epävarma liiketekniikoista, enkä osaa hyödyntää erilaisia liikuntavälineitä tai laitteita.

Fysiovalmennuksen avulla

 • Lisäät fyysistä aktiivisuutta ja sen kautta kokonaisvaltaista hyvinvointia.
 • Saat lisää energiaa, iloa ja itsevarmuutta.
 • Saat kivuttomampia päiviä.
 • Saat askelmerkit liikunnallisen elämäntavan toteuttamiseen kiireisessä työ- ja perhearjessa.
 • Harjoittelusi on motivoivaa ja tuloksellista.
 • Tiedät, kuinka ylläpidät fyysistä kuntoasi erilaisissa elämäntilanteissa.

Tiedän, että tulet saavuttamaan upeita asioita!

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
”Valmennuksen myötä väsymys häipyi nopeasti, kun sain syömisen ja harjoittelun balanssiin. Energiaa oli ihan eri tavalla kuin aikaisemmin. Hektistä arkea jaksoi paljon paremmin, kun oma kokonaisvaltainen hyvinvointi koheni.”
– Kahden lapsen äiti
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
”Olen saanut yksilöllistä ohjausta sekä juuri omaan tilanteeseeni sopivia ja tarkoituksenmukaisia harjoitteita. Olen saanut myös apua ja tukea, kuinka palata turvallisesti toiminnallisen harjoittelun ja juoksemisen pariin sekä ohjeita keskivartalon kuntouttamiseen ja palautumiseen.”
– Alle vuoden ikäisen lapsen äiti

Kenelle valmennus sopii?

Valmennus sopii sinulle, jos haluat palata liikunnan pariin turvallisesti arjen kokonaiskuormituksen huomioiden, haluat elämääsi lisää iloa ja energiaa sekä kivuttomampia päiviä. Lisäksi haluat eroon pinttyneestä ajatuksesta, jonka mukaan kiireisessä arjessa ei ole aikaa itsestä huolehtimiseen.

Kenelle valmennus ei sovi?

Valmennus EI sovi sinulle, jos olet aktiiviliikkuja tai urheilija, jolla jo on selkeät askelmerkit kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtimiseen ja ne näkyvät säännöllisesti nykyisessä arjessasi. Valmennus ei myöskään sovi sinulle, jos et ole valmis itse tekemään mitään saavuttaaksesi tavoitteesi tai et ole valmis investoimaan itseesi.

4kk Fysiovalmennus sisältää:

 • Fysioterapeuttisen alkukartoituksen 75 min
 • 6×60 min yksilötapaamista toiveidesi ja tavoitteesi mukaan
 • Yksilölliset harjoitusohjelmat ja harjoitusohjelmien päivitykset
 • Harjoitussuunnitelmat arkesi kokonaiskuormitus huomioiden
 • Suomalaisen, modernin ja asiakasystävällisen Step2Fit sovelluksen, joka toimii valmennusalustana sekä viestintävälineenä
 • Vuorovaikutuksellisen yhteydenpidon, avun ja tuen koko matkasi ajan
 • Aktiivisen harjoittelun etenemisen seurannan 
 • Fysioterapeuttisen loppukartoituksen 75 min

Hinta on 320€/kk (yht. 1280€) Voit jakaa maksun myös 5 osaan.

ja sovitaan veloitukseton 30min tutustumistapaaminen, jossa tutustumme toisiimme ja keskustelemme tilanteestasi sekä siitä, olisiko tämä valmennus juuri sinua varten. Tapaaminen ei velvoita ostoon.

Epäröitkö vielä?

Pohditko, kuinka uskallat sijoittaa itseesi ja hyvinvointiisi?

fysiovalmennus lempäälä

Ymmärrän täysin, että kuukausittainen useamman sadan euron sijoitus itseen ja omaan hyvinvointiin pelottaa tai tuntuu väärältä. 

Tiedän kuitenkin myös sen, kuinka merkittäviä sekä koko elämään vaikuttavia tuloksia itseensä ja hyvinvointiinsa sijoittamisella voi saada. Sijoitus tukee omaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, mutta myös ympärilläsi olevien ihmisten hyvinvointia. Kun sinä voit hyvin, myös ympärilläsi voidaan hyvin. 

Mieti, kuinka upeita tuloksia voit saavuttaa! Kun uskot, luotat ja sitoudut prosessiin, se maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin.

Valmentajasi

Vuodesta 2016 alkaen olen auttanut useita naisia voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin. 

Asiakkaani ovat saaneet elämäänsä iloa ja energiaa, sisäistä hyvän olon tunnetta, itsevarmuutta ja armollisuutta itseä kohtaan, kivuttomampia päiviä sekä aikaa ja energiaa itselle ja perheelle sekä parisuhteelle. 

Autan myös sinua enemmän kuin mielelläni saavuttamaan tavoitteesi. Sinä olet ainutlaatuinen ja arvokas! 

Mikäli sinulla herää mitä tahansa kysyttävää valmennukseen liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä!

emiliaperkkola netti 6184

Millainen olen valmentajana?

Olen lempeä ja sopivasti vaativa. Välitän, kuuntelen ja kunnioitan sekä kuljen matkassasi mukana 100 prosenttisesti. Neuvon, ohjaan ja opastan yksilöllisesti sekä  korjaan, esimerkiksi liiketekniikat, aina tarpeen mukaan. 

Valmistuin vuonna 2016 liikuntaneuvojaksi oppisopimuskoulutuksesta. Aloitin asiakastyöskentelyn jo opintojen alkuvaiheessa vuonna 2014. Vuosina 2016-2018 työskentelin päätoimisena liikuntaneuvojana yksilö-, yritys- ja ryhmävalmennusten parissa. Kouluttauduin myös Firstbeat -hyvinvointianalyysiasiantuntijaksi. 

Halusin auttaa ihmisiä entistä kokonaisvaltaisemmin ja oppia ihmiskehon toimintaa syvemmin, joten hain fysioterapeuttikoulutukseen. Vuonna 2021 valmistuin fysioterapeutiksi ja alan asiantuntijuuttani olen syventänyt lantionpohjan fysioterapiaan sekä äitiysfysioterapian perusteisiin.

Usko, luota ja sitoudu prosessiin!

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
”Emilian asiantunteva ja asiakkaan toiveita kuunteleva valmennus on tarjonnut monipuolisia harjoitteita, nousujohteista kuormitusta sekä myös selkeitä tuloksia.”
– Pienen lapsen äiti
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
”Emilian valmennuksesta jäi minulle terveyttä edistävä elämäntapa ja siitä olen erittäin kiitollinen! Emilia on valmentajana huippu ja ihmisenä mielettömän ihana.”
– Kahden lapsen äiti

ja sovitaan veloitukseton 30min tutustumistapaaminen, jossa tutustumme toisiimme ja keskustelemme tilanteestasi sekä siitä, olisiko tämä valmennus juuri sinua varten. Tapaaminen ei velvoita ostoon.