Fysioterapia

  • Kärsitkö selkäkivusta?
  • Tuntuuko niska-hartiaseutu kireältä?
  • Särkeekö päätä?
Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia

Fysioterapian keinoin on mahdollista edistää ihmisen työ-, toiminta- ja liikkumiskykyä sekä lievittää kehossa ilmeneviä kiputiloja. Fysioterapiaa tarjoaa fysioterapeutti, joka on Valviran vahvistama terveydenhuollon asiantuntija.

Fysioterapiaprosessi aloitetaan alkukeskustelulla ja tilanteen mukaisella tutkimisella sekä testaamisella. Fysioterapeutti arvioi asiakkaan tilanteen sekä luo fysioterapiasuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa. Hoito ja kuntoutus etenee aina asiakkaan tilanteen, tarpeen, tavoitteen ja toiveiden mukaan.

Fysioterapiaprosessissa hyödynnetään monipuolisesti fysioterapeuttisia menetelmiä, kuten neuvontaa ja ohjausta, terapeuttista harjoittelua sekä manuaalista hoitoa.

Asiakkaanani saat koko prosessin ajaksi käyttöösi suomalaisen, modernin ja asiakasystävällisen Step2Fit sovelluksen. Sovelluksesta löydät sinulle yksilöllisesti laaditut harjoitteet videomateriaaleineen. Sinulla on myös mahdollisuus olla minuun tarvittaessa yhteydessä sovelluksen viestit -toiminnon avulla.

Fysioterapia ensikäynti 75 min 97€