Äitiysfysioterapia

  • Pohditko, miten liikkua turvallisesti raskausaikana?
  • Entä synnytyksen jälkeen?
  • Kärsitkö liitoskivuista?
  • Pohditko suorien vatsalihasten erkaumaa?
  • Haluatko saada yksilöllistä neuvontaa ja ohjausta synnytyksestä palautumiseen?
Äitiysfysioterapia Lempäälä

Äitiysfysioterapian keinoin on mahdollista edistää ja ylläpitää kokonaisvaltaista hyvinvointia raskausaikana sekä synnytyksen jälkeen, lievittää raskauden aikana ilmeneviä tuki- ja liikuntaelimistön kipuja sekä edistää synnytyksestä palautumista. Äitiysfysioterapiaan erikoistuneelta fysioterapeutilta saat yksilöllistä sekä kokonaisvaltaista neuvontaa ja ohjausta.

Fysioterapiaprosessi aloitetaan alkukeskustelulla ja tilanteen mukaisella tutkimisella sekä testaamisella. Intravaginaalinen tutkimus eli sisätutkimus toteutetaan asiakkaan toiveesta. Raskauden tuomiin muuttuviin tilanteisiin reagoidaan ja suunnitelmaa sekä keinoja muutetaan tarvittaessa. Prosessissa hyödynnetään monipuolisesti terapeuttisia menetelmiä, kuten neuvontaa ja ohjausta, terapeuttista harjoittelua sekä manuaalista hoitoa.

Asiakkaanani saat koko prosessin ajaksi käyttöösi suomalaisen, modernin ja asiakasystävällisen Step2Fit sovelluksen. Sovelluksesta löydät sinulle yksilöllisesti laaditut harjoitteet videomateriaaleineen. Sinulla on myös mahdollisuus olla minuun tarvittaessa yhteydessä sovelluksen viestit -toiminnon avulla.

Äitiysfysioterapia ensikäynti enintään 90 min 100€

Äitiysfysioterapia jatkokäynti 60 min 85€